All-in wedding

Een huwelijk op onze pittoreske trouwlocatie aan de Amstel.

Kiezen jullie voor een intieme bruiloft met jullie beste vrienden en naaste familie of pakken jullie uit met een groot huwelijk? De Thamerkerk biedt dé intieme trouwlocatie. Wij verzorgen jullie huwelijksdag tot in de puntjes!

Onze all-inclusive weddings staan garant voor een prachtige ceremonie, een chique receptie op het terras naast de Amstel, een luxe of een toegankelijk diner en uiteraard een knalfeest voor 30 t/m 200 personen!

14:00 uur - 00:00 uur
 


Indeling van het arrangement

Voor jullie huwelijksceremonie begint, komen jullie gasten aan bij de Thamerkerk gelegen naast de Amstel. Ze zijn vol spanning en allemaal benieuwd hoe prachtig jullie eruit zien. Vooraf hebben wij samen de keuze gemaakt of de gasten buiten of in de kerk op jullie wachten. Beide heeft zijn charme. Misschien hebben jullie wel prachtig vervoer of willen jullie nog een verrassing blijven tot de romantische weg naar het altaar? De ceremonie kan beginnen waar jullie eigen invulling geheel centraal staat inclusief de keuze van de Babs, liefdesliedjes en kleurtinten in de decoratie. Alles is perfect voor jullie! Het wordt daarom een droom huwelijksvoltrekking.
Aan het einde van de ceremonie zullen de kerk klokken luiden en lopen jullie via een bellenblaashaag naar buiten. Voor de kerk volgt de toost met prosecco en snijden jullie de bruidstaart aan. Hierna kunnen jullie de felicitaties van jullie gasten in ontvangst nemen tijdens een High Wine met fingerfood op het terras voor de kerk.
Wanneer de receptie te einde loopt, kunnen jullie met de daggasten samen aan het diner starten dat door jullie is uitgekozen. Dit kan in een intieme setting op een bootje over De Amstel of op het balkon van de kerk. Of willen jullie juist groots uitpakken met een gezellige Shared Dining in de kerk of op het zonnige terras?

Na het diner is er voor jullie even tijd voor een touch-up waarna het huwelijksfeest zal beginnen. De invulling hiervan bespreken we samen. Misschien willen jullie een zanger, een band of een DJ? Dit is allemaal te regelen. De ambiance van de kerk tijdens het feest is prachtig. De gasten zullen volop genieten van het dansen, de drankjes, de candycorner en een late-night snack. Het wordt een knalfeest. Wanneer de laatste dans geweest is zullen jullie de kerk verlaten. Er zal een afscheid zijn met een sterretjeshaag. Jullie vertrekken naar de door jullie gekozen locatie en kijken terug op de mooiste dag van jullie leven.Bij onze All-in Wedding zijn er veel aspecten meegenomen zoals;

• 8 uur professionele bruidsfotografie
• Zelf je bruidsboeket uitzoeken bij onze huisbloemist.
• Een eigen keuze maken in een bruidstaart en deze voorproeven bij onze top patissier.
• Een betoverende romantische sfeer in de Thamerkerk met o.a. verse bloemen passend bij het bruidspakket, ballonnen, witte loper en kaarslicht
• Een ceremonie met eigen keuze uit Babs en muziek
• Buitenkomst met het luiden van de kerkklokken, bellenblaas, bubbeltoost, de Bruidstaart, High-Wine Receptie
• Een speciaal afgestemd diner voor zowel een intieme als een grootse setting
• Dansfeest met DJ in de Thamerkerk


Download voor alle informatie onze brochure en geef snel jullie voorkeurs-huwelijksdatum op.
 
Download de brochure voor alle informatie.