Over ons

Welkom bij de Klikspaan in Zandvoort. In 2021 hebben wij dit cafe overgenomen. Wij komen zelf ook uit de horeca branche en we hebben in het verleden een Kroeg gehad in Noord Holland en na een tijd begon het toch weer te kriebelen. Zandvoort leek ons een hele leuke plaats en we hebben een hele lange tijd gezocht naar een geschikte lokatie en toen liepen we de Klikspaan tegen het lijf. Het is een hele knusse locatie midden in het centrum van Zandvoort met een terras waar je even tot rust kan komen in de buitenlucht.

We hebben een hoop leuke ideeen. Het lijkt ons heel leuk om in het weekend echt een feestje ervan te maken. We hebben al een hoop invulling gevonden voor verschillende vrijdag en zaterdag avonden. Iedereen is bij ons welkom en we maken graag een feestje ervan! Kom jij ook eens langs?

De klikspaan afhuren

Ben jij op zoek naar een leuke kleine locatie met alles erop en eraan? De Klikspaan in Zandvoort kan je ook afhuren of je kan ook een gezellig feestje vieren samen met de Klikspaan. Wij snappen dat je soms een prive feest wilt organiseren en een goeie locatie vinden is dan niet altijd even makkelijk. Wij zijn heel flexibel en wij denken graag met je mee.

Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met ons. Wij organiseren ook graag samen met jou een leuk feestje. Heb je een leuk idee? Dan horen wij dat graag! Mail ons: info@dethamerkerkbruist.nl of vul het contact formulier in op de contact pagina.