All-in winter wedding

Een intieme bruiloft met jullie beste vrienden en naaste familie met kaarsjes en lampjes? Of pakken jullie uit met een groot huwelijk in winterse sferen? In de Thamerkerk is het allemaal mogelijk. Wij verzorgen jullie winterse huwelijksdag tot in de puntjes!

Onze all-inclusive weddings staan garant voor een prachtige ceremonie, een chique receptie met vuurschalen en een High-Wine, een luxe of toegankelijk diner en uiteraard een knalfeest voor 30 t/m 200 personen!

14:00 uur - 00:00 uur
 


Globale indeling van het arrangement

Voor alle bruidsparen die trouwen van oktober tot maart hebben we een speciaal arrangement waarbij de ambiance van de Thamerkerk helemaal winters is met lampjes, kaarsjes en vuurschalen. Voor jullie huwelijksceremonie begint, ontvangen wij jullie gasten bij de Thamerkerk gelegen naast de Amstel. Ze zijn vol spanning en allemaal benieuwd hoe prachtig jullie eruit zien. Vooraf hebben wij samen de keuze gemaakt of de gasten buiten of in de kerk op jullie wachten. Beide heeft zijn charme. Misschien hebben jullie wel prachtig vervoer of willen jullie nog een verrassing blijven tot de romantische weg naar het altaar? De ceremonie kan beginnen Jullie eigen invulling zal geheel centraal staan inclusief de keuze van de Babs, liefdesliedjes en kleurtinten in de decoratie. Alles is perfect voor jullie! Het wordt daarom een droom huwelijksvoltrekking.

Aan het einde van de ceremonie zullen de kerk klokken luiden en lopen jullie via de witte loper met daarnaast lantaarns naar buiten. Voor de kerk volgt de toost met prosecco en snijden jullie de bruidstaart aan. Het is lekker warm op het terras door de tenten, vuurschalen en heaters. Jullie kunnen de felicitaties van jullie gasten in ontvangst nemen tijdens de High Wine met fingerfood.Wanneer de winterse receptie te einde loopt, kunnen jullie met de daggasten samen aan het diner starten dat door jullie is uitgekozen. Dit kan bijvoorbeeld in een intieme setting op het balkon van de kerk. Maar Shared Dining of een luxe diner bevat ook tot de mogelijkheden.

Na het diner is er voor jullie even tijd voor een touch-up waarna het huwelijksfeest zal beginnen. De invulling hiervan bespreken we samen. Misschien willen jullie een zanger, een band of een DJ? Dit is allemaal te regelen. De ambiance van de kerk tijdens het feest is prachtig. De gasten zullen volop genieten van het dansen, de drankjes, de candycorner en een late-night snack. Het wordt een knalfeest. Wanneer de laatste dans geweest is zullen jullie de kerk verlaten. Er zal een afscheid zijn een sterretjeshaag. Jullie vertrekken naar de door jullie gekozen locatie en kijken terug op de mooiste dag van jullie leven.Bij onze All-in Wedding zijn er veel aspecten meegenomen zoals;

· 8 uur professionele bruidsfotografie
· Zelf je bruidsboeket uitzoeken bij onze huisbloemist.
· Een eigen keuze maken in een bruidstaart en deze voorproeven bij onze top patissier.
· Een betoverende winterse sfeer in de Thamerkerk met o.a. verse bloemen passend bij het bruidspakket, ballonnen, witte loper en kaarslicht
· Een ceremonie met eigen keuze uit Babs en muziek
· Buitenkomst met het luiden van de kerkklokken, windlichten, bubbeltoost, de Bruidstaart en High-Wine Receptie.
· Een speciaal afgestemd diner voor zowel een intieme als een grootse setting
· Dansfeest met DJ in de Thamerkerk

Download voor alle informatie onze brochure en geef snel jullie voorkeurs-huwelijksdatum op.
 
Download de brochure voor alle informatie.